ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν πιστεύω στο θεσμό του Αντιπροέδρου

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν πιστεύω στο θεσμό του Αντιπροέδρου

Τεράστια αναστάτωση στη ΝΔ μετά το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για επικείμενη «συμμαχία» μεταξύ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Ντόρας Μπακογιάννη - Τι απαντά η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr, με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ταράζει τα νερά της γαλάζιας παράταξης.

Το ρεπορτάζ με τίτλο: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Γάμος» Μεϊμαράκη - Ντόρας Μπακογιάννη, της δίνει... «προίκα» την αντιπροεδρία της ΝΔ», προκάλεσε... πολλαπλά εγκεφαλικά στη Συγγρού με τα στελέχη της ΝΔ να τρέχουν και να μην φτάνουν για να μαζέψουν «λυκοφιλίες» και «ζυμώσεις» που γίνονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από το περιβάλλον του σημερινού προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαμηνύουν ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι «εξορκίζοντας» με τον τρόπο αυτό και τις οποιεσδήποτε συμμαχίες με την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο ίδιος ο Μεϊμαράκης, μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ από το Newsbomb.gr, φέρεται να δηλώνει ότι δεν πιστεύει στον θεσμό του Αντιπροέδρου λέγοντας στους συνεργάτες του: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για αντιπροεδρίες την ώρα που πρέπει να εκλέξουμε πρόεδρο;».

Παρά τη διάψευση Μεϊμαράκη, τη δημοσίευση της οποίας επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία, οι πληροφορίες του Newsbomb.gr επιμένουν ότι υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ Ντόρας και Βαγγέλη Μεϊμαράκη και μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση την οποία ανέφερε το ρεπορτάζ.

Οτι σε περίπτωση νίκης του σημερινού προέδρου της ΝΔ, το χρίσμα της αντιπροεδρίας θα το έπαιρνε η πρώην υπουργός της ΝΔ.

Βεβαίως μετα τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, η πλευρά Μεϊμαράκη κατάλαβε ενδεχομένως αυτό που είχαμε επισημάνει και στο αποκλειστικό ρεπορτάζ, ότι τέτοιου είδους παρασκηνιακές συμφωνίες μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ τόσο κατά του ίδιου του σημερινού προέδρου, όσο και βεβαίως κατά της παράταξης.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ όχι μόνο δεν επικροτούν τέτοιες πρακτικές και λυκοφιλίες», αλλά αντίθετα είναι αποφασισμένοι να τις καταδικάσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις