ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξουλίδου «πυροβολεί»... κατά ριπάς τον Καμμένο

Ξουλίδου «πυροβολεί»... κατά ριπάς τον Καμμένο

Κατά ριπάς χτυπάει η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Πριν από μερικές μέρες είχε ζητήσει την παραίτηση του ενώ σήμερα ζητάει απαντήσεις στα όσα αποκαλύπτει το Reuters, ότι η Ελλάδα «άνοιξε» τα ραντάρ του ρωσικού συστήματος στην Κρήτη αποκαλύπτοντας στο Ισραήλ τις συχνότητες τους.

Συγκεκριμένα η πρώην υπεύθυνη κοινοβουλευτικού τομέα Παιδείας & Θρησκευμάτων των ΑΝΕΛ , ζήτα σήμερα με ανάρτηση της σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης να δοθούν απαντήσεις από το υπουργό Εθνικής Άμυνας στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Reuters.

ξουλιδου

Να θυμίσουμε πώς σύμφωνα με το δημοσίευμα το Ισραήλ, με την άδεια της Ελλάδας, έκανε μυστική δοκιμή στην Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το προηγμένο αντιπυραυλικό σύστημα S-300 που έχει αναπτύξει η Ρωσία στη Μέση Ανατολή.

Επίσης σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων , η Ουάσιγκτον ζήτησε από την Αθήνα να επιτρέψει εκπαίδευση ισραηλινών μαχητικών προκειμένου να εξασκηθούν στην αντιμετώπιση του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-300.

Η κ. Ξουλίδου πριν από ένα μήνα περίπου είχε ζητήσει την παραίτηση του πρόεδρου των ΑΝ. ΕΛ τονίζοντας ότι «υπάρχει πλήρης ασυνέπεια λόγων και πράξεων του» Η πρώην συνεργάτης του κ. Καμμένου σε δίστασε να τον κατηγορήσει πώς «από τότε που έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατάλαβε ότι θα μπορούσε να παίξει πολιτικά παιχνίδια»

Σχετικές ειδήσεις