ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοστέλο εκβιάζει την Αθήνα!

Ο Κοστέλο εκβιάζει την Αθήνα!

Ο Ντέκλαν Κοστέλο είναι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν. Κατά καιρούς, όμως, κάνει και διάφορες άλλες «δουλειές»…

…όπως το να απειλεί – εκβιάζει τους υπουργούς κρατών μελών της Ένωσης!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, ο Ντέκλαν Κοστέλο υπογράφει μία επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας, μέσω της οποίας απειλεί πως θα διακόψει το πρόγραμμα ESM σε περίπτωση που δεν περάσουν από την… έγκρισή του οι οποιεσδήποτε αλλαγές!
Αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη: «Η εντύπωση που αποκομίσαμε από τη συνάντηση μαζί σας, ήταν πως δεν επρόκειτο να υποβληθούν αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος στη Βουλή, χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση με τους θεσμούς»!

Και συνεχίζει: «Η ψήφιση των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια δεν θα ήταν σύμφωνη με το Μνημόνιο και θα μας υποχρέωνε να επανεξετάσουμε την αξιολόγησή μας για τη συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς για την εφαρμογή του προγράμματος ESM»!

Σ.σ., όταν ο Μάρτιν Σουλτς υποστήριζε πως κάποιες δυνάμεις εντός της ΕΕ, θέλουν την καταστροφή της ΕΕ., άραγε εννοούσε και τους «χαρτογιακάδες-εκβιαστές» των κρατών μελών της Ένωσης;

Σ.σ 1., πάντως, ο Κοστέλο είναι γνωστός για τις... πρακτικές του. Το ζητούμενο είναι πώς θα απαντήσει το υπουργείο Παιδείας. Αν απαντήσει, δηλαδή..

Σχετικές ειδήσεις