ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Ο Κυριάκος έκανε τον Τσίπρα να ιδρώσει

Μπακογιάννη: Ο Κυριάκος έκανε τον Τσίπρα να ιδρώσει

Στην πρόσφατη «μονομαχία» για το ασφαλιστικό στη Βουλή, μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε τον ΑλέξηΤσίπρα να ιδρώσει.

Όπως τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «Ο Κυριάκος έχει έναν νέο πολιτικό λόγο και ήθος. Θα πρέπει να επιβραβευτούν από το λαό αυτά που λέει είναι και αυτά που μπορεί να κάνει. Δεν θα είναι σαν τον κο Τσιπρα που έταξε στους αγρότες και δεν πραγματοποίησε».

Η ίδια αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα μπλόκα των αγροτών λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση αδυνατεί να σχεδιάσει και να προγραμματίσει σωστά.

«Σήμερα βρίσκονται οι αγρότες στους δρόμους με λογικά αλλά και κάποια παράλογα αιτήματα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια σοβαρή διαδικασία όταν κάποιος προετοιμάζει το ασφαλιστικό», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συνέχισε λέγοντας ότι το ασφαλιστικό έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο που ποινικοποιεί την εργασία. Επιβραβεύει αυτόν που δουλεύει λιγότερο και τιμωρεί αυτόν που δουλεύει περισσότερο.

«Χρειάζεται μια καθαρή και υπεύθυνη κουβέντα που η κυβέρνηση αρνείται να κάνει. Δεν μπορώ να προβλέψω τις συζητήσεις με το κουαρτέτο αλλά δεν νομίζω ότι θα πάνε καλά οι κουβέντες», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις