ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Έχω ακόμα τα μηνύματα του Τσίπρα για τον Φίλη

Κωνσταντοπούλου: Έχω ακόμα τα μηνύματα του Τσίπρα για τον Φίλη

Σοβαρές καταγγελίες και πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «ξεσκεπάζοντας» για μία ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα, στενούς συνεργάτες του στην κυβέρνηση, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Ο Φίλης απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση μαζί του και πως δεν τον εκπροσωπεί - Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος θα πρέπει να καταθέσει η επόμενη Βουλή» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΪ η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με την κα. Κωνσταντοπούλου, η συμπεριφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το δημοψήφισμα τον Ιούλιο, αλλά και όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μαρτυρούν ξεκάθαρα ότι υπάρχει παραβίαση του συντάγματος από τον κύριο Παυλόπουλο.

Όσον αφορά στη στάση του Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 η πρώην «σύντροφος» του πρωθυπουργού τον «κάρφωσε» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών μνημονίων».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου (τέσσερις ημέρες μετά το δημοψήφισμα), όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο πρωθυπουργός «ήταν σε πανικό», σημειώνοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει το λαό πότε πούλησε αυτή την ιστορία».

Μια ημέρα αργότερα, δε, το βράδυ της 10ης Ιουλίου, οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας «εισέβαλαν» στο γραφείο της, ενώ ο υπουργός Παιδείας την απείλησε ότι θα «την τελειώσει». Τότε όμως «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης. Έχω ακόμα τα γραπτά μηνύματά του», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το "Ναι"».

«Η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους», καταλήγει η κα. Κωνσταντοπούλου.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη

Σχετικές ειδήσεις