ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτηση Νεφελούδη ζήτησε ο Γ. Βρούτσης

Την παραίτηση Νεφελούδη ζήτησε ο Γ. Βρούτσης

Την παραίτηση του γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Με ερώτηση στη Βουλή προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο επισημαίνει: «Προκαλείτε και διχάζετε την κοινωνία. Έρχεται ο κ. Νεφελούδης και απευθύνεται στους αγρότες με ειρωνικό τόνο. Ζητάμε την παραίτηση του κ. Νεφελούδη γιατί ρίχνει λάδι στη φωτιά. Αν δεν γίνει αυτό σημαίνει ότι ταυτίζεστε με την στάση του».

Ο Υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, απαντώντας στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε: «Ορισμένοι, πολύ λίγοι, αγρότες δεν έχουν στόχο τον διάλογο αλλά την τεχνητή όξυνση. Έχω επαναλάβει ότι η μεγάλη πλειονότητα των αγροτών βρίσκεται στους δρόμους γιατί δεν αντέχουν 5 χρόνια την μαυρίλα μνημονιακών πολιτικών».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη επιθυμία της κυβέρνησης για διεξαγωγή διαλόγου με τους αγρότες υπογραμμίζοντας: «Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο. Την πρόσκληση την κάναμε από την πρώτη στιγμή. Ξεχωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα τα οποία θέλουμε να λύσουμε. Τους αγρότες τους θεωρούμε ελπίδα για τον τόπο.»

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Νεφελούδης είχε προκαλέσει αντιδράσεις με ειρωνικό σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρομοιάζοντας τα τρακτέρ των αγροτών με τανκς.

Σχετικές ειδήσεις