ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί μας κυβερνούν: Όταν ο Καμμένος ήταν κατά των hotspots

Αυτοί μας κυβερνούν: Όταν ο Καμμένος ήταν κατά των hotspots

Τραγικό! Τόσο μεγάλη πολιτική υποκρισία και κωλοτούμπα δεν έχει ξαναζήσει η σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.

«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στο ανατολικό Αιγαίο για το προσφυγικό ζήτημα.

Οι κάτοικοι είναι στα «κάγκελα» μετά την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δημιουργήσει Hotspots (Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων) κατ’ εντολή των Ευρωπαίων και εξαπολύουν βολές κατά του Πάνου Καμμένου τον οποίο κατηγορούν για υποκρισία.

Έξι μήνες νωρίτερα, στις 21 Αυγούστου 2015, ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί την Κω και τότε έλεγε «όχι» στη δημιουργία Hotspots στα νησιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έξι μήνες νωρίτερα έλεγε πως «σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής, αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά». Τότε υποστήριζε ότι η καταγραφή θα πρέπει να γίνεται σε πλοία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις από τις 4 Φεβρουαρίου, με τη στροφή 360 μοιρών του Πάνου Καμμένου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τους πολίτες να «στολίζουν» τον υπουργό Άμυνας με διάφορα κοσμητικά επίθετα και να του καταλογίζουν υποκρισία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για ρεσιτάλ υποκρισίας! Μια φοβερή κωλοτούμπα που θα ζήλευε ακόμα και ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής, Ιωάννης Μελισσανίδης.

Θα μου πείτε, εδώ ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν δίστασαν να αλλάξουν την απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, θα ντραπούν να κάνουν κωλοτούμπα στο προσφυγικό ζήτημα;

Ο λαός τους πήρε χαμπάρι και σύντομα θα τους στείλει ηχηρή απάντηση.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κύριε Τσίπρα και κύριε Καμμένο... SCRIPTA MANENT!

Σχετικές ειδήσεις