ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Αντιμέτωπος με τα ψέματα και την προπαγάνδα ο Τσίπρας

Βούλτεψη: Αντιμέτωπος με τα ψέματα και την προπαγάνδα ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Δευτέρα (22/02/2016) η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μαξίμου.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ψέματα και την προπαγάνδα», δήλωσε η Σ. Βούλτεψη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM», και είπε: «Το 2013 η τότε κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε, μετά τη διαπραγμάτευση για το φορολογικό, να επιτύχει την επιβολή ΦΠΑ στο 13% και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα -μεταξύ άλλων- ότι υποσχέθηκε φθηνότερο ρεύμα και αγροτικό πετρέλαιο, 13η σύνταξη και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ».

«Και τότε είχαμε πιέσεις να περάσουμε από το 13% στο 26%, ωστόσο ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση και έμεινε στο 13%. Ο κ. Τσίπρας είπε “ψηφίστε με να κάνω καλύτερη διαπραγμάτευση” και την πήγε το 26%», τόνισε η κ. Βούλτεψη, αναφερόμενη στο ζήτημα του ΦΠΑ και επέκρινε τον πρωθυπουργό, αλλά και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ότι «κυκλοφορούσαν σε όλα τα μπλόκα και υπόσχονταν στους αγρότες τα πάντα».

Σχετικές ειδήσεις