ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: «Δεν ανησυχούμε για τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα»

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: «Δεν ανησυχούμε για τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα»

Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας επιστρέφει στην Ευρώπη – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και στην Ελλάδα

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες συνταράσσουν και πάλι τη Γηραιά Ήπειρο. Όλη είναι Ευρώπη είναι σε επιφυλακή φοβούμενη νέα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Όπως έγινε γνωστό, αυξάνονται οι έλεγχοι και οι περιπολίες στις πρεσβείες αλλά και σε επιχειρήσεις ξένων συμφερόντων στην Αθήνα ενώ εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο μετρό και γενικότερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ακόμα και σε εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, με ένστολους αλλά και με πολιτικά αστυνομικούς να πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες.

Η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει ωστόσο να καθησυχάσει τους πολίτες τονίζοντας πως η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα.

Εξάλλου, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε σύσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και με πολύ μεγάλη προσοχή τις δραματικές εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις