ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές ΝΔ κατά Τσίπρα για την συνεργασία της ΕΡΤ με τον Μαυρίκο

Βολές ΝΔ κατά Τσίπρα για την συνεργασία της ΕΡΤ με τον Μαυρίκο

Έγγραφο της ΕΡΤ Α.Ε. που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 18-1-2016 και όπου κάνει λόγο για συνεργασία της εταιρείας με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο παρουσίασε η ΝΔ εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος και σχετικά, όπως αναφέρεται, με τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα ότι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. που διόρισε ο ίδιος δεν είχε καμία συνεργασία με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο, επισημαίνεται πως «για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να ψεύδεται και να εξαπατά τη Βουλή και τον ελληνικό λαό, επιβεβαιώνοντας ότι έχει μηδενική αξιοπιστία».

Η ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως ««μόλις χθες, εμφανίστηκε αρνούμενος κάθε συνεργασία επί των ημερών του, μεταξύ της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και του κατηγορούμενου Μαυρίκου» ενώ , όπως τονίζει, «η αλήθεια είναι ό,τι - μόλις τέσσερις ημέρες πριν τη σύλληψη του τελευταίου - η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., υπέγραφε συμφωνία συνεργασίας με την Μαυρίκος ΑΕΒΕ.

Σύμφωνα με τη ΝΔ «τα επίσημα έγγραφα διαψεύδουν και εκθέτουν τον κ. Τσίπρα» τον οποίο και καλεί σήμερα κιόλας «να απολογηθεί για τα ψέματα που έλεγε χθες από το βήμα της Βουλής».