ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη κατά Μητσοτάκη: Όσο διαψεύδονται οι προσδοκίες του, τόσο περισσότερο εκτίθεται

Γεροβασίλη κατά Μητσοτάκη: Όσο διαψεύδονται οι προσδοκίες του, τόσο περισσότερο εκτίθεται

«Όσο περισσότερο οι προσδοκίες του κ. Μητσοτάκη διαψεύδονται, τόσο περισσότερο ο ίδιος εκτίθεται», τονίζει σε δήλωσή της σήμερα, Τετάρτη (06/04/2016) η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο σχεδιασμός κάποιων ακραίων για κωλυσιεργία στη διαπραγμάτευση και για εκ νέου δημιουργία συνθηκών πιστωτικής ασφυξίας στην χώρα, έπεσαν στο κενό».

Σημειώνει, επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «δεν αντέχει στην σκέψη ότι η αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Απρίλιο, χωρίς μείωση συντάξεων και χωρίς επιπλέον μέτρα, από αυτά προσδοκούσε να καρπωθεί πολιτικό όφελος».

«Για να διασώσει ο πρόεδρος της ΝΔ κάτι από το πολιτικό του σχέδιο, σπεύδει, για μια ακόμα φορά, λίγο πριν κλείσει η αξιολόγηση και σε μια κρίσιμη για τη χώρα και την οικονομία στιγμή, να ζητήσει, εκ του ασφαλούς, εκλογές», προσθέτει η κ. Γεροβασίλη και σημειώνει: «Όσο περισσότερο οι προσδοκίες του διαψεύδονται, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται».

Σχετικές ειδήσεις