ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρίτσας: Δεν παραιτούμαι για τον ΟΛΠ

Δρίτσας: Δεν παραιτούμαι για τον ΟΛΠ

Μπορεί να κατηγορείται καθημερινά για να ανακολουθία λόγων και έργων αλλά, ο υπουργός Ναυτιλίας δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στον υπουργικό θώκο.

«Κάθε τρεις μέρες υπάρχει και ένας υπουργός που μπαίνει στο στόχαστρο και ζητούν την παραίτησή του. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Και συνήθως με παρεμφερείς αιτιολογίες. Δεν με αγγίζει αυτό διότι και εγώ και όλοι οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης είμαστε στις θέσεις αυτές με τη συνείδηση ότι είμαστε όσο έχουμε την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού», είπε ο κ. Δρίτσας.

Σχετικά με το τι είχε πράξει στο παρελθόν, πρόσθεσε ότι «οι διαδηλώσεις που έχω συμμετάσχει κυρίως διεκδικούσαν ένα πράγμα: να ανοίξει ο δρόμος για έναν στρατηγικό σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης του λιμανιού του Πειραιά με δημόσιο έλεγχο και στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του κοινωνικού οφέλους. Δεν συμφωνούσαμε ποτέ με τον υπάρχοντα ΟΛΠ. Δεν το θεωρούσαμε μοντέλο δημόσιας λειτουργίας. Ούτε ποτέ ζητήσαμε κρατικοποίηση του ΟΛΠ. Ζητήσαμε δημόσιο λιμάνι και δημόσιο λιμάνι είναι μια σύνθεση πάρα πολλών παραμέτρων, λειτουργίας, δημοσίου ελέγχου που δεν εξαντλείται στην ιδιοκτησία των μετοχών και μόνο».

Σχετικές ειδήσεις