ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Τυχοδιωτικά παιχνίδια από την κυβέρνηση των λαϊκιστών και της επικοινωνιακής τρακατρούκας

Λαφαζάνης: Τυχοδιωτικά παιχνίδια από την κυβέρνηση των λαϊκιστών και της επικοινωνιακής τρακατρούκας

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη (13/04/2016) από την Ξάνθη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.

«Οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις της θλιβερής κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία σπαράσσεται και αποσυντίθεται εξαιτίας των μνημονιακών αδιεξόδων της, επιβεβαιώνουν τη γνωστή ρήση: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται! Η κυβέρνηση των φτηνών λαϊκιστών, της ευρωυποτέλειας και της επικοινωνιακής τρακατρούκας επιχειρεί να αντιγράψει ως φάρσα τα τραγικά τυχοδιωκτικά παιχνίδια του περασμένου καλοκαιριού, με δήθεν λεονταρισμούς προς το κουαρτέτο που θα πληρώσει πανάκριβα ο τόπος και ο λαός», δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης.

«Ο Τσίπρας και η ανεκδιήγητη κυβερνητική ομάδα του δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι κινήσεις αντίστασης στα κουαρτέτο για να έχουν πιθανότητα αποτελέσματος, απαιτούν εναλλακτικό σχέδιο που να αμφισβητεί τα μνημόνια και την παρουσία της χώρας στην ευρωζώνη, κάτι που ούτε καν μπορεί να διανοηθεί το ευρώδουλο κυβερνητικό επιτελείο. Αυτή την ώρα τη λύση στο δράμα μπορεί να δώσει μόνο ο Ελληνικός λαός, παίρνοντας τις τύχες του στα χέρια του με ένα μεγάλο ξεσηκωμό για την ανατροπή των μνημονίων και των χρεοκοπημένων ηγεσιών που τα διαχειρίζονται, για την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη στη βάση ενός προγράμματος ριζοσπαστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού», κατέληξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Σχετικές ειδήσεις