ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει ένα βαρύτατο πακέτο μέτρων

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει ένα βαρύτατο πακέτο μέτρων

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα, Κυριακή (17/04/2016) ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και Θεσμών.

«Ο λαός έχει πλούσια, πολυετή πείρα για να καταλάβει σήμερα ότι τα όσα προπαγανδίζει η κυβέρνηση για δήθεν δίκαιη, υπέρ των αδυνάμων, εφαρμογή του μνημονίου, είναι η αναγκαία εξαπάτηση για να μπορέσει να υλοποιήσει, με τις λιγότερες δυνατές λαϊκές αντιδράσεις, ένα βαρύτατο πακέτο μέτρων, με σφαγή συντάξεων, νέα φοροεπιδρομή, που θα επωμιστούν τα λαϊκά στρώματα», σημείωσε ο Δ. Κουτσούμπας.

Πρόσθεσε δε ότι «αυτός είναι άλλωστε ο μονόδρομος κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως είναι και η σημερινή, που υπηρετεί το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης και κερδοφορίας».

«Ο λαός πρέπει να ακολουθήσει τον δικό του μονόδρομο, της οργάνωσης και του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του, βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, δηλαδή το κεφάλαιο, την εξουσία του, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις που το στηρίζουν», κατέληξε στη δήλωσή του ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Σχετικές ειδήσεις