ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΝΔ - Θεοδωράκης: Ανάγκη να υπάρξουν πολιτικές συμμαχίες

Συνέδριο ΝΔ - Θεοδωράκης: Ανάγκη να υπάρξουν πολιτικές συμμαχίες

Την ανάγκη να υπάρξουν συμμαχίες καθώς η χώρα διολισθαίνει εκτός Ευρώπης, επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ.

«Θα πρέπει να δείξετε στον ελληνικό λαό πως έχετε καταλάβει τα λάθη σας» τόνισε επισημαίνοντας πως το μεγάλο λάθος ήταν ότι τα κόμματα θεώρησαν το κράτος ως λάφυρο. «Η σημερινή κυβέρνηση απέτυχε και θα αφήσει σημάδια στον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης συμπληρώνοντας πως απέτυχε γιατί όχι μόνο δεν έμαθε αλλά ενίσχυσε τα λάθη του παρελθόντος κάνοντας λόγο για «αριστερό λαϊκισμό διανθισμένο με ολίγον ακροδεξιό λαικισμό».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκρουστεί με τον λαϊκισμό και όπως είπε αν επιμείνει, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα βγει μόνο κερδισμένη. «Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η λύση είναι μόνο ο ρεαλισμός. Να συγκρουστούμε με τα λάθη του παλιού συστήματος, την ανομία, την αναξιοκρατία, την αναποτελεσματικότητα» είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να διχαστεί η κοινωνία.

«Ελπίζω να καταφέρετε να αλλάξετε τη ΝΔ, θα είναι ένα καλό μήνυμα πρόθεσης και δύναμης. Κάντε το καλύτερο για την πατρίδα» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Σχετικές ειδήσεις