ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ασφαλιστικό: Ο... περήφανος ψαλιδοχέρης, κύριος Κατρούγκαλος

Ασφαλιστικό: Ο... περήφανος ψαλιδοχέρης, κύριος Κατρούγκαλος

Την ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας, ο «αριστερός» Κατρούγκαλος νιώθει και δηλώνει υπερήφανος για το... κατόρθωμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Δηλώνει υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση! Τονίζει μάλιστα σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ» ότι εάν ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης και δεν ετίθετο θέμα κομματικής πειθαρχίας θα υπερψήφιζε το νομοσχέδιο.

Στην ίδια συνέντευξη επιχαίρει ότι η «προσαρμογή» - αποφεύγοντας όπως ο διάολος το λιβάνι τη λέξη μείωση - στις επικουρικές συντάξεις θα «αφορά λιγότερους από το 10% των συνταξιούχων» ενώ χαρακτηρίζει «αξιοπρεπή» την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ μετά από 20 χρόνια εργασίας.

Υποστηρίζει, δε, ότι «παρά επιμέρους αναγκαστικές υποχωρήσεις, υπερασπιστήκαμε με επιτυχία και τις γενικές αρχές της μεταρρύθμισης και τις κόκκινες γραμμές για τις οποιες είχαμε δεσμευτεί».

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο κ. Κατρούγκαλος «παίζει» με τον πόνο του ελληνικού λαού, όπως βεβαίως και το μέγαρο Μαξίμου που πανηγυρίζει με non paper την ψήφιση των νέων νομοθετημάτων που θα λάβουν χώρα την Κυριακή.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τις αλλαγές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό όπως το οραματίστηκε ο κ. Κατρούγκαλος. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Σχετικές ειδήσεις