ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλιστικό 2016 - Βουλή: Σύγκρουση Κωνσταντινόπουλου - Μπάρκα για τα 500.000 ευρώ της «Αυγής»

Ασφαλιστικό 2016 - Βουλή: Σύγκρουση Κωνσταντινόπουλου - Μπάρκα για τα 500.000 ευρώ της «Αυγής»

Με ένταση, έτσι όπως έκλεισε και χθες, ξεκίνησε και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση για το ασφαλιστικό που φέρνει το υπουργείο Εργασίας και ο Γιώργος Κατρούγκαλος και αναμένεται να ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία το βράδυ της Κυριακής (8/5).

Σύγκρουση υπήρξε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής στη Βουλή μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Κώστα Μπάρκα όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει υποκριτική στάση και εκτρέφει την διαφθορά.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στα στοιχεία για τις διαφημιστικές δαπάνες των συστημικών τραπεζών, λέγοντας ότι το 2015 μια περίοδο που οι τράπεζες ελέγχονταν από τον κ. Δραγασάκη η «Αυγή» που δεν ξεπερνά σε πωλήσεις τα 2.000 φύλλα έλαβε 500.000 ευρώ διαφήμιση.

Συνεχίζοντας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση λέγοντας πως «κατά τα άλλα μας λέτε ότι θα χτυπήσετε την τριγωνική σχέση τραπεζών – ΜΜΕ και κομμάτων».

Φυσικά η αναφορά του κ. Κωνσταντινόπουλου ενόχλησε τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφου της «Αυγής» Κώστα Μπάρκα που ακούστηκε από τα έδρανα να φωνάζει: «είσαι ψεύτης».

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Κώστας Μπάρκας, ζήτησε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό τον οποίο ανακάλεσε επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις καταγγελίες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις