ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού - Αντιπαράθεση με αιχμηρές διαρροές

Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού - Αντιπαράθεση με αιχμηρές διαρροές

Ανέβηκε το θερμόμετρο στις σχέσεις Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού. Αιτία εάν κλήθηκε ή όχι ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κι αρνήθηκε, ενώ μίλησε στο συνέδριο της Δράσης.

«Φανταστικοί μικροπολιτικοί διάλογοι και διαρροές, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ πράγματι δεν κλήθηκε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», ήταν η άτυπη ενημέρωση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη λίγο μετά το μεσημέρι.

«Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη. Ή είναι στα μη απεσταλμένα των email τους. Ας ψάξουν. Καλό θα είναι πάντως, η ορμή όλων μας να μην εξαντλείται σε διαρροές, παραπολιτικά και γκρίνιες αλλά στον διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος», απάντησε νωρίς το απόγευμα με ανάλογο τρόπο το Ποτάμι.

Σχετικές ειδήσεις