ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο «ποταμίσιος» Σταύρος, η Κεντροαριστερά και ο σύζυγος της «θείας» Δάφνης

Ο «ποταμίσιος» Σταύρος, η Κεντροαριστερά και ο σύζυγος της «θείας» Δάφνης

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει η κακή συνήθεια, μόλις οι πολιτικοί αρχίζουν και τα βρίσκουν σκούρα γενικώς, να αρχίζουν να ανοίγουν την ντουλάπα με τους σκελετούς και τις νυχτερίδες, αναζητώντας «θρυλικές χρυσές ευκαιρίες» και «εθνικά κεφάλαια».

Από αυτή την πρακτική δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θυμήθηκε σήμερα το πρωί (30/05/2016) τον σύζυγο της «θείας» του – της Δάφνης ντε! – τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και ερωτηθείς συγκεκριμένα για τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει ο Κ. Σημίτης, ο «ποταμίσιος» Σταύρος υποστήριξε ότι «ο Κώστας Σημίτης είναι ένα από τα ελάχιστα εθνικά κεφάλαια της χώρας». Να το ξαναπούμε ή το καταλάβατε;

Εάν ζούσε ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος, ακριβώς σε αυτό το σημείο θα ακουγόταν η αμίμητη ατάκα του από τον «Θου-Βου»: «Πώς το’ πες αυτό, αντίχριστε;».

Όμως ο Σταύρος δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Σημίτη λέγοντας: «Τον ακούμε, τον υπολογίζουμε αλλά δεν πρέπει να τον εμπλέκουμε σε μικροκομματικά παιχνίδια».

Μπράβο, Σταύρο μας! Η πλέον «φρέσκια» πολιτική πρόταση που έχεις εσύ και το κόμμα σου είναι ο Κώστας Σημίτης! Ώδινεν Κεντροαριστερά και έτεκεν... ρυάκι!

Είναι κρίμα που δεν ζει πια η Μαλβίνα να δοξάσει τις κεντροαριστερές «πιρουέτες» σου και να πάρει «φαλάγγι» εσένα και τον «Τάπερμαν» με τις βιτριολικές ατάκες της...

#@μώ την ατυχία μου!

Σχετικές ειδήσεις