ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή λαού εναντίον υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (vid)

Οργή λαού εναντίον υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (vid)

«Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες». Αντιμέτωποι με τη λαϊκή οργή και την αποστροφή της ελληνικής κοινωνίας βρίσκονται πλέον οι βουλευτές και τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το Μαξίμου να εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένο από τις κλιμακούμενες αντιδράσεις του κόσμου, που διαμαρτύρεται πλέον έντονα για τα δυσβάσταχτα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή του.

«ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Μόλις σε μία ημέρα, χθες, Δευτέρα (30/05/2016) σε Κάρπαθο και Καλλιθέα, βουλευτές της συγκυβέρνησης βρέθηκαν στο στόχαστρο εξαγριωμένων πολιτών και αποδοκιμάστηκαν με φωνές και ύβρεις.

Στην Κάρπαθο, στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου προ δεκαετίας πιλότου Κώστα Ηλιάκη, οργισμένοι κάτοικοι γιούχαραν εντονότατα τους κυβερνητικούς βουλευτές που παραβρέθηκαν στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που υπάρχει στο νησί. Οι κάτοικοι αποδοκίμασαν τους βουλευτές, την ώρα που κατέθεταν στεφάνι, αποκαλώντας τους «ψεύτες», «κλέφτες» και «λαμόγια», ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του αδελφού του αεροπόρου, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, αντίστοιχη ένταση επικράτησε και στην Καλλιθέα. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με εκπαιδευτικούς από την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με ομιλητή τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις της στον χώρο της Παιδείας.

Στον Βύρωνα, ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το κτήριο του δημοτικού κινηματογράφου «Νέα Ελβετία», με αποτέλεσμα να ακυρωθεί εκδήλωση, στην οποία θα μιλούσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.
Μάλιστα, οι αντιεξουσιαστές, με ανάρτηση που έκαναν στον ιστότοπο αντιεξουσιαστικού χώρου κατήγγειλαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του, υπογραμμίζοντας ότι στο εξής «είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά».

Στον Βόλο, μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του ΕΠΑΜ επιτέθηκαν φραστικά κατά του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, φωνάζοντας «ξεπουλημένε».

Δείτε τι συνέβη στο Βόλο χθες Δευτέρα (από το 4:24 και μετά)

Δυστυχώς, οι πολιτικές των Μνημονίων, τα ασύστολα ψέματα και οι κούφιες υποσχέσεις των κυβερνώντων οδήγησαν και θα οδηγούν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις οργής.

Σχετικές ειδήσεις