ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το παραδέχεται και ο Βαρεμένος: Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα

Το παραδέχεται και ο Βαρεμένος: Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα

Όσο κι αν στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιώργος Βαρεμένος δεν μπορούν να μην παραδεχτούν ότι η εθνική κυριαρχία για τη χώρα μας έχει καταστεί «κενό γράμμα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα... η κυριαρχία μας είναι σχετική, στην οικονομική πολιτική».

«Ο λαός μας ψήφισε να διαχειριστούμε και τα διλήμματά μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τον τρίτο ή τον ουδέτερο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το δημοψήφισμα του περασμένου Αυγούστου, ο Γ. Βαρεμένος είπε: «Το δίλημμα τον περασμένο Αύγουστο στη ρίζα του ήταν “μένουμε ή φεύγουμε απο το ευρώ”», όπως το έθεσαν οι δανειστές.

«Το περασμένο καλοκαίρι κορυφώθηκε το δράμα που διαρκούσε 6,5 χρόνια... Τώρα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, γι’ αυτό λέμε ότι κάναμε μια στροφή, το λένε αυτό και οι πιο σκληροί, το λέει και ο κ. Σόιμπλε», επέμεινε.

Τέλος, ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν έχει τίποτε με όλους όσοι υποστηρίζουν την κίνηση «Μένουμε Ευρώπη». «Δεν θέλω να τους σκοτώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις