ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Πολάκη στους Κρητικούς: Άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν

Απάντηση Πολάκη στους Κρητικούς: Άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν

Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για «show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία"».

Όπως υποστηρίζει, «δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες του με τους φορείς του νοσοκομείου Ιεράπετρας, την επιτροπή κατοίκων, τον δήμαρχο και τους εργαζομένους του νοσοκομείου, σημείωσε πως επρόκειτο για μία «εξαιρετική κουβέντα», προσθέτοντας ότι έγινε ανάλυση των πεπραγμένων και σχεδιάστηκε η ενίσχυση, τόσο του νοσοκομείου Ιεράπετρας, όσο και των άλλων νοσοκομείων του Νομού.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη, ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε για 26 νέες θέσεις προσωπικού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας - πέντε μόνιμους ιατρούς, 3 επικουρικούς και 18 θέσεις λοιπού προσωπικού - για τις περισσότερες από τις οποίες η διαδικασία πρόσληψης θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ στήριξε τον νέο διοικητή Γιώργο Αρακαδάκη, επισημαίνοντας ότι προτιμήθηκε ένας νεαρός σε ηλικία υποψήφιος που θα έχει νέες ιδέες.

Σε σχόλιό του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε: «Οι διαμαρτυρόμενοι από, "ο λαός" έγιναν "τα σκυλιά"... αυτά για να καταλάβουν τι είδους ανθρώπους έφεραν στην εξουσία».

Σχετικές ειδήσεις