ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ακούσαμε κι αυτό: Ο Κυρίτσης χαρακτήρισε λίγο ως πολύ την Εκκλησία ως «καταληψία»

Το ακούσαμε κι αυτό: Ο Κυρίτσης χαρακτήρισε λίγο ως πολύ την Εκκλησία ως «καταληψία»

Τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν βαλθεί να μας... στείλουν όλους με τις απίθανες δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς και από αυτή την πρακτική δεν ξέφυγε για πολλοστή φορά ούτε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος τα έβαλε με την Εκκλησία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει το θλιβερό επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (31/07/2016) στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης από ομάδα αντιεξουσιαστών, ο κ. Κυρίτσης έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με το «τίς πταίει». «Χιλιάδες κτίρια είναι σήμερα καταπατημένα, και από την Εκκλησία ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης.

«Με τους λεγόμενους χώρους λατρείας σε μια εποχή θρησκευτικών παθών θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» πρόσθεσε, με αφορμή το ίδιο περιστατικό.

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ασκούνταν κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για την εκκένωση κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε της στάσης του γραφείου Τύπου δηλώνοντας πως «όπου βρίσκουμε θέμα που έχουμε διαφωνία με τον υπουργό, το επισημαίνουμε».

Σχετικές ειδήσεις