ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Τσίπρας μοιάζει να μην ζει στην Ελλάδα

ΝΔ: Ο Τσίπρας μοιάζει να μην ζει στην Ελλάδα

Νέες βολές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην κυριακάτικη Realnews

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν απωλέσει τη συλλογική τους μνήμη.

Με αυτά που λέει στη συνέντευξή του μοιάζει να μην ζει στη χώρα μας.

Προσπαθεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση που επέβαλε στην μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, τους επαγγελματίες που πρακτικά δημεύει τις δουλειές τους, τους νέους που εξαπάτησε ωμά, τους ανέργους που σβήνει τις ελπίδες τους.

Στην πραγματικότητα ομολογεί ότι δεν έχει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, δεν κάνει τίποτε που να δίνει ρεαλιστική ελπίδα στους Έλληνες.

Εκείνος προσπαθεί να ξεχάσει.

Οι Έλληνες, όμως, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ ότι είναι ο πιο αναξιόπιστος και ανίκανος πρωθυπουργός που πέρασε από τη χώρα, την οποία οδηγεί στη φτωχοποίηση και στο περιθώριο.

Οτιδήποτε υπόσχεται δεν έχει πλέον καμία αξία, καμία φερεγγυότητα.

Το μόνο που κάνει πια είναι να διαχειρίζεται τις αντιπαραθέσεις των Υπουργών του και τις αντιφάσεις των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί οδηγούν την Ελλάδα σε έναν διαρκή κατήφορο.

Γαντζωμένος στην εξουσία, το μόνο που σταθερά υλοποιεί, είναι το σχέδιο ελέγχου όλων των θεσμών και ιδιαίτερα τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε.

Θέλει να φιμώσει τη φωνή της κοινωνίας και την αντιπολίτευση.

Δεν πρόκειται να τα καταφέρει, όμως, γιατί είναι πολύ βαθιά απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό.

Θα συστήναμε τέλος στον κ. Τσίπρα να αποφεύγει τις μακροσκελείς συνεντεύξεις. Γιατί όσο πιο μεγάλες είναι τόσα περισσότερα ψέματα περιέχουν».

Σχετικές ειδήσεις