ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνική Ενότητα - ΛΑΟΣ για πρωινή προσευχή: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώνει καιροσκοπικά μια παράδοση αιώνων

Εθνική Ενότητα - ΛΑΟΣ για πρωινή προσευχή: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώνει καιροσκοπικά μια παράδοση αιώνων

Για «ιδεοληπτικούς σχεδιαστές του ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι «αποφάσισαν να καταργήσουν την πρωινή προσευχή στα σχολεία, αλλοιώνοντας καιροσκοπικά μία παράδοση αιώνων», κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους σήμερα, Δευτέρα (05/09/2016) η Εθνική Ενότητα και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ).

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά το α’ εξάμηνο του 2016, παρά την εσωτερική υποτίμηση. Τα δημοσιοοικονομικά έσοδα παραμένουν σταθερά και ελλιπή, παρά την υπερφορολόγηση. Η ανεργία είναι αμετάβλητη και το χρέος αμείωτο. Τα μνημόνια, επί έξη χρόνια, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. Η προοπτική της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ, είναι εφιαλτική.

Έτσι, ενώπιον του προφανούς αδιεξόδου, οι ιδεοληπτικοί σχεδιαστές του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να καταργήσουν την πρωινή προσευχή στα σχολεία, αλλοιώνοντας καιροσκοπικά μία παράδοση αιώνων.

Αντί για άρτο θεάματα, όπως θα έλεγαν οι Ρωμαίοι. Πλην, όμως, όπως κανένας Ρωμαίος αυτοκράτορας δεν σώθηκε με τις μεθοδεύσεις αυτές, έτσι ακριβώς είναι αδύνατο να διασωθούν εκλογικά και οι παγκοσμιοποιημένοι της αριστεράς».

Σχετικές ειδήσεις