ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Ο υπουργός που παραιτείται κάθε δύο μήνες

Πάνος Καμμένος: Ο υπουργός που παραιτείται κάθε δύο μήνες

Μπορεί να βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην εξουσία, ωστόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει καταφέρει να απειλήσει με παραίτηση έξι (!) φορές.

Πολιτικά αφερέγγυος και ιδεολογικά συγχυσμένος ο αυτοαποκαλούμενος «πατριώτης» πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Ο... ιδεολογικά συγχυσμένος κ. Καμμένος, ξέχασε τις «κόκκινες» γραμμές που έθετε προεκλογικά και τις μετέτρεψε σε διακεκομμένες και μάλιστα ροζ... για να είναι και πιο κοντά στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτη απειλή για παραίτηση, όταν ήρθε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο. Ποιος δεν θυμάται τον αρχηγό των ΑΝΕΛ να φωνάζει στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι ούτε νεκρός δεν πρόκειται να ψηφίσει μνημόνιο; Η καρέκλα όμως είναι τόσο γλυκιά που ο «πατριώτης» Πάνος άρχισε τα... γελάκια με τη Μέρκελ και ψήφισε με τα δυο χέρια το τρίτο και επαχθέστερο Μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο:

Δεύτερη απειλή για παραίτηση, όταν ήρθε προς ψήφιση στη Βουλή η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Αρχικά έλεγε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει και πως αποτελεί προεκλογική του δέσμευση να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο. Στην κρίσιμη ψηφοφορία, όμως, τι ψήφισε; «Ναι σε όλααα»! Τι κι αν μετά δήλωσε πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματική και εγκληματική απόφαση; Σημασία έχει πως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε αφερέγγυος, προδίδοντας τους κατοίκους των νησιών.

Δείτε τα βίντεο:

Τρίτη απειλή για παραίτηση, όταν ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Ο «πατριώτης» κ. Καμμένος δεν μπορούσε να το συγχωρέσει και ζητούσε το κεφάλι του Μουζάλα απειλώντας πως αν δεν παυθεί από τα καθήκοντά του, τότες θα παραιτηθεί ο ίδιος. Φυσικά ήταν ακόμα ένα επικοινωνιακό τρικ για να θυμίσει στο λαό πως δεν ξεχνά τα εθνικά θέματα. Μια βδομάδα μετά όμως και από το βήμα της Βουλής χαρακτήριζε τη δήλωση Μουζάλα «γλωσσικό ολίσθημα», προκαλώντας φυσικά γέλια και γιουχαΐσματα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Δείτε το βίντεο:

Τέταρτη απειλή για παραίτηση, όταν ο υπουργός Παιδείας κ. Φίλης αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων και έκανε λόγο για «εθνοκάθαρση». Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και απείλησε να τινάξει την κυβέρνηση στον αέρα. Όσο κι αν «γάβγισε» όμως, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο... έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και πήγε να κρυφτεί στο ζεστό γραφείο του στο Πεντάγωνο. Η... επανάσταση μπορεί να περιμένει!

Δείτε το βίντεο:

Πέμπτη απειλή για παραίτηση, όταν έφτασαν στη Βουλή τα μέτρα του Πολυνομοσχεδίου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφηνε ανοιχτό και πάλι το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τα επώδυνα μέτρα. Αναρωτιέστε τι ψήφισε τελικά; «Ναι σε όλαααα»! Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του γραμμένες στο... χιόνι!

Δείτε το βίντεο:

Έκτη απειλή για παραίτηση, όταν ο κουμπάρος του και μεγαλοεργολάβος, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας μπήκε στο διαγωνισμό για να πάρει τηλεοπτική άδεια. Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι εταιρείες συμφερόντων Καλογρίτσα δεν θα πρέπει να διεκδικούν τηλεοπτική άδεια στη επικείμενη δημοπρασία, καθότι πρόκειται για έναν κατασκευαστή που λαμβάνει εργολαβίες από το Δημόσιο. Ο κ. Καλογρίτσας ωστόσο πήρε τηλεοπτική άδεια και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φαίνεται πως το έκανε «γαργάρα».

Δεν βαριέσαι, μην χαλάσει τώρα και η κουμπαριά. Τελικά, τι είναι ο κ. Πάνος Καμμένος; Άσχετος; Επικίνδυνος; Ιδεολογικά συγχυσμένος; Αλαζόνας; Πολιτικά αφερέγγυος;

Όλα τα προηγούμενα ή τίποτα από τα προηγούμενα; Μήπως για όλα αυτά θα έπρεπα να αναρωτηθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για τον κυβερνητικό του εταίρο;

Σχετικές ειδήσεις