ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με πάθος τα μονοπώλια και τα σούπερ μάρκετ

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με πάθος τα μονοπώλια και τα σούπερ μάρκετ

Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει σήμερα, Τρίτη (06/09/2016) το ΠΑΣΟΚ, μετά και την άρον - άρον απόσυρση της τροπολογίας 16 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, που ζητούσαν την αποκλειστική πώληση των προϊόντων καπνού από περίπτερα και σούπερ μάρκετ.

«Τώρα φαίνεται καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με πάθος τα μονοπώλια και τις υπεραγορές τροφίμων – super market», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

«Αν λοιπόν η Κυβέρνηση θέλει να εφαρμόσει τη νομιμότητα, ας προχωρήσει ξανά στην ουσιαστική εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, προστατεύοντας όσους δεν πρέπει ή δεν θέλουν να εκτίθενται στο παθητικό κάπνισμα. Ας φροντίσει να ενισχύσει με κάθε διαθέσιμο μέσο την αντικαπνιστική καμπάνια σε σχολεία και χώρους ψυχαγωγίας των νέων. Ας ενισχύσει την κουλτούρα του αθλητισμού, της υγιεινής διατροφής, ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία», υπογραμμίζει – μεταξύ άλλων – το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις