ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελευταίος και... καταϊδρωμένος ο Σταύρος!

Τελευταίος και... καταϊδρωμένος ο Σταύρος!

Βεβαίως και υπάρχουν και οι πολιτικές διαφορές, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, μεταξύ Φώφης και Σταύρου, αν προτιμάτε, που παίξανε ρόλο στο σπάσιμο (;) της πολυθρύλητης συνεργασίας μεταξύ τους, για τη δημιουργία του «πόλου» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Βεβαίως και υπάρχουν και οι διαφορετικές –μεταξύ τους- στρατηγικές, σε ό,τι αφορά στη στάση τους απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Φαίνεται όμως, πως δεν είναι μόνο αυτές οι διαφορές που οδήγησαν σε αδιέξοδο τη διαφαινόμενη σύγκλιση, παρά την αρχική αισιοδοξία περί του αντιθέτου...

Τα προσωπικά, οι προσωπικές φιλοδοξίες (κατ' αρχάς, θεμιτές) πληροφορούμαστε ότι επίσης διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και διεργασίες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Έγκυρες πληροφορίες μας επιμένουν, ότι σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ενός εκ των ενδιαφερομένων συνομιλητών, για την απήχηση των υποψηφίων αρχηγών του χώρου, ο Στ. Θεοδωράκης ήταν στην τελευταία θέση!

Πιο κάτω και απ’ τη Φώφη, αλλά και απ’ τον Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ, ακόμα και απ’ τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος –ειρήσθω εν παρόδω- συγκεντρώνει αξιοσημείωτα ποσοστά!

Μόλις ο αρχηγός του Ποταμιού πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, αποφάσισε το... στρίβειν δια του αρραβώνος!

Τα υπόλοιπα, τα γνωρίζετε. Πασπαλισμένα με χρυσόσκονη... πολιτικών διαφορών περί τις συνεργασίες αλλά και τον... τρόπο εκλογής του αρχηγού του νέου φορέα...

Σχετικές ειδήσεις