ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2016 - Γεννηματά: Ο Τσίπρας έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα

ΔΕΘ 2016 - Γεννηματά: Ο Τσίπρας έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα

Τα «βέλη» της εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Κυριακή (11/09/2016), η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

«Όσοι νόμιζαν ότι το είχε τερματίσει το 2014, έκαναν λάθος. Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι «δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει αυτή η κυβέρνηση». «Γι' αυτό ζητήσαμε να παραιτηθεί από το χειμώνα προτού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση γιατί βλέπαμε που πάει, για να υπάρξει μια σοβαρή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα θέματα και να κλείσει σωστά η αξιολόγηση και όχι όπως έκανε αυτή η κυβέρνηση», συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείσα, εξάλλου, για την κόντρα του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ανέφερε: «Η ηγεσία του Ποταμιού έπειτα από τόσους μήνες συζητήσεων, διαβουλεύσεων, αναμονής από τη μεριά μας, απέδειξε ότι έχει μια συγκεκριμένη στόχευση, να γίνει συμπλήρωμα της δεξιάς. Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε συμπλήρωμα, ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις