ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ σε Τσίπρα: Από αμετανόητος λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής

ΝΔ σε Τσίπρα: Από αμετανόητος λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής

Δριμύτατη επίθεση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

«Μετά το λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών, σήμερα ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού» σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής, ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει. Η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους» αναφέρει η ΝΔ και κάνει λόγο για «ομιλία - αγγαρεία» που ξέχασε την μεσαία τάξη, τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες.

«Πώς θα μπορούσε άλλωστε να τους πει κάτι; Είναι ακριβώς εκείνοι στους οποίους είπε τα πιο μεγάλα, τα πιο προκλητικά ψέματα. Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ» αναφέρει η ΝΔ προσθέτοντας ότι όταν τα πυροτεχνήματα σβήσουν «το μαύρο θα επιστρέψει στη χώρα και στις ζωές των Ελλήνων»

«Μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση υπάρχει. Αυτή που θα ακουστεί από το ίδιο βήμα σε μία εβδομάδα» υποστηρίζει η ΝΔ και μιλά για «συμφωνία αλήθειας και πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

Σχετικές ειδήσεις