ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε φιάσκο

ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε φιάσκο

Για διαγωνισμό «παρωδία» για τις τηλεοπτικές άδειες κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας πως η διαδικασία εξελίσσεται σε φιάσκο.

«Οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Γι' αυτό, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι όποιος από τους “προσωρινούς υπερθεματιστές” δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Λυπούμαστε που θα τον στεναχωρήσουμε, αλλά τον ενημερώνουμε, αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη, ότι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, με την υπ’ αριθμό 239/9.9.2016 απόφασή του, που ενέκρινε το υπ’ αριθμό 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις (4) πλειοδότες.

Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο».

Σχετικές ειδήσεις