ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Ωμή προπαγάνδα από την κυβέρνηση - Άνοιξαν τον χώρο που αποκαλούσαν «κολαστήριο»

Κικίλιας: Ωμή προπαγάνδα από την κυβέρνηση - Άνοιξαν τον χώρο που αποκαλούσαν «κολαστήριο»

Σε αιτία σύγκρουσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας έχει μετατραπεί η επαναλειτουργία της Αμυγδαλέζας, την ώρα μάλιστα που το προσφυγικό φαίνεται πως έχει βγει ξανά εκτός ελέγχου.

Ο αρμόδιος συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για «ωμή προπαγάνδα» τονίζοντας πως έρχεται να επαναλειτουργήσει έναν χώρο, που αποκαλούσε «κολαστήριο» τώρα που η κατάσταση στο προσφυγικό βρίσκεται εκτός ελέγχου.

«Ο χώρος της Αμυγδαλέζας επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας είχε συμβολή στην δημόσια ασφάλεια, λειτουργώντας ως κλειστό κέντρο επαναπροώθησης για τους παράτυπους μετανάστες με υγειονομικό έλεγχο. Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε την Αμυγδαλέζα "κολαστήριο”.

Σήμερα, υποχρεώθηκαν να ανοίξουν ξανά το χώρο, καθώς η κατάσταση στο προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου, εξαιτίας της ανικανότητάς τους να αντιμετωπίσουν οργανωμένα το πρόβλημα σε όλη τη χώρα. Και έτσι, τώρα, το γύρισαν στην ωμή προπαγάνδα παρουσιάζοντας εικόνες με προσφυγόπουλα να τρέχουν να χαιρετίσουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Σχετικές ειδήσεις