ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουζάλας: Είμαι στη διάθεση της Βουλής για τις συκοφαντίες που μου απευθύνονται

Μουζάλας: Είμαι στη διάθεση της Βουλής για τις συκοφαντίες που μου απευθύνονται

«Ο κ. Βουδούρης παραιτήθηκε και η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Είμαι όμως στη διάθεση της Βουλής, εφόσον οι βουλευτές υιοθετήσουν αυτά που εγώ θεωρώ εγώ συκοφαντίες», είπε ο αν. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, προαναγγέλλοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών που τον καλούν στη Βουλή για τις δηλώσεις Βουδούρη.

Σχετικά με τις καταγγελίες περί απευθείας αναθέσεων, ο κ. Μουζάλας απάντησε ότι ο ίδιος είναι αναπληρωτής υπουργός και δεν έχει κανένα δικαίωμα σε διαγωνισμούς, ούτε να υπογράψει οτιδήποτε - επομένως «δεν ισχύουν αυτό».

Εξάλλου, για τις καταγγελίες σε σχέση με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, ο κ. Μουζάλας δήλωσε πως είναι αδύνατον να έχει πρόσβαση στα χρήματα των μκο, διότι «δεν πήραμε ποτέ χρήματα ως χώρα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια».

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο κ. Μουζάλας, είπε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει λάθος πληροφόρηση. Τέλος, επισήμανε πως «δεν θα βρείτε ύποπτα πράγματα στο Προσφυγικό, ενώ τα ευρωπαϊκά κονδύλια διπλοεγκρίνονται από τις επιτροπές».