ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Το 58% πιστεύει ότι έπρεπε να κινηθούν διαδικασίες αδειοδότησης των καναλιών

Δημοσκόπηση: Το 58% πιστεύει ότι έπρεπε να κινηθούν διαδικασίες αδειοδότησης των καναλιών

Οι διαδικασίες για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών έπρεπε να μπουν σε τροχιά, υποστηρίζει το 58% των ερωτηθέντων στο πλαίσιο της νέας πανελλαδικής δημοσκόπησης της Pulse RC για το «Ποντίκι», έναντι του 26% που υποστηρίζει ότι η κατάσταση έπρεπε να παραμείνει ως είχε.

Στην ίδια έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 1.207 ατόμων, το 36% απαντά ότι, από τα μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια, το ΠΑΣΟΚ φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την οικονομική κρίση και την ύφεση.

Στο ερώτημα αν είναι τώρα ο κατάλληλος πολιτικός χρόνος για να διεκδικήσει η κυβέρνηση τη διευθέτηση του χρέους, το 58% απαντά «Ναι» και «Μάλλον ναι».

Τέλος, επίσης θετικά κρίνει το 55% την απόφαση της κυβέρνησης να αποδοθεί στον δήμο Καισαριανής ο χώρος του Σκοπευτηρίου.

Σε σχόλιό του ο γενικός διευθυντής της Pulse RC Γιώργος Αράπογλου, για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αναφέρει πως σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κυβέρνηση, από τις απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα προκύπτει ότι σε αρκετά θέματα η πλειονότητα υποστηρίζει τις επιλογές της:

  • στην αναγκαιότητα της εκκίνησης των διαδικασιών αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας (58%)
  • στην εκτίμηση ότι είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα, να διεκδικηθεί η διευθέτηση του ελληνικού χρέους (58%)
  • στην πρωτοβουλία της να αποδοθεί το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στο δήμο και στους κατοίκους (55%)

Σχετικές ειδήσεις