ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ:Κόντρα Δούρου -Τζανακόπουλου - Αριστερό success story και εσωκομματική αντιπολίτευση

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ:Κόντρα Δούρου -Τζανακόπουλου - Αριστερό success story και εσωκομματική αντιπολίτευση

Το Μαξίμου έβαλε «πάγο» στη δυναμική εμφάνιση, που επιχείρησε να κάνει η Περιφερειάρχης Αττικής.

Η ομιλία της Ρένας Δούρου στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε σε υψηλούς τόνους, κατηγορώντας για «ψευτοδιλήμματα» την εσωκομματική αντιπολίτευση και κυρίως τους 53+. «Ερινύες και ψευτοδιλήμματα του 3%, ιδεολογική καθαρότητα ή αριστερό success story;» διερωτήθηκε η κ. Δούρου.

«Την Πέμπτη (13/10/2016) η περηφάνια, την Παρασκευή ο θυμός. Κανείς δεν σχολίασε το πολιτικό μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα, ασχολούμενοι με ψευτοδιλήμματα και την επιτροπή δεοντολογίας» ανέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής, επαναλαμβάνοντας ενθουσιώδεις φιλοφρονήσεις για την εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, η κ. Δούρου υποστήριξε ότι αυτό δεν είναι το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ιδρυτικό, γιατί «στα προηγούμενα δεν απαντήσαμε» και σήμερα προκύπτουν «νέα ψευτοδιλήμματα».

Παίρνοντας στη συνέχεια, το λόγο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και παλιός γραμματέας της Νεολαίας, «ακύρωσε» την άποψη της κ. Δούρου περί ιδρυτικού συνεδρίου παίρνοντας αποστάσεις από την ορολογία «αριστερό success story». «Αυτό δεν είναι το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνέχεια μιας ριζοσπαστικής αριστεράς που έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά. Είναι ένα συνέδριο τομής, ανασυγκρότησης και στρατηγικού σχεδιασμού, για τη μεγάλη σύγκρουση που είναι σήμερα ενεργή» τόνισε.

Σχετικές ειδήσεις