ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο «παραλήρημα» Βερναρδάκη εναντίον του προέδρου των Ολυμπιονικών με αναπηρία

Νέο «παραλήρημα» Βερναρδάκη εναντίον του προέδρου των Ολυμπιονικών με αναπηρία

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αήθης επίθεση που εξαπέλυσε μέσω σχολίου του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός ΕσωτερικώνΧριστόφορος Βερναρδάκης εναντίον του προέδρου των Ολυμπιονικών με αναπηρία, Σίμου Παλτσανιτίδη, με τον υπουργό να δείχνει αποφασισμένος να μην ανακαλέσει τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς του, σιωπώντας επιδεικτικά.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Μάλιστα, ο κ. Βερναρδάκης επανήλθε σήμερα, Τρίτη (25/10/2016), με νέα ανάρτηση στο θέμα που έχει προκύψει, αποκαλώντας εκ νέου «φασίστα» τον κ. Παλτσανιτίδη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν στην ανάρτηση με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος», που έκανε ο κ. Βερναρδάκης στον προσωπικό του λογαριασμό , ο κ. Παλτσανιτίδης σχολίασε: «Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε ποιό δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό. Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν... ΝΤΡΟΠΗ...».

Ακολούθησε η οργισμένη και απαράδεκτη απάντηση του κ. Βερναρδάκη: «Το καλό με κάτι τέτοιες "δύσκολες" αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου... δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους "φίλους" μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας....».

vernardakis 1

Ακολουθεί παρακάτω αυτούσια η ανάρτηση του κ. Βερναρδάκη από το Facebook

Στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών απάντησε μέσω δικής του ανάρτησης στο Facebook ο ίδιος ο κ. Παλτσανιτίδης.

Σε κάθε περίπτωση, η αντίδραση του κ. Βερναρδάκη κρίνεται απολύτως αδικαιολόγητη, ιδίως όταν επιλέγει να διαφωνήσει με ένα σχόλιο σε ανάρτησή του, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απέναντι σε έναν άνθρωπο, ο οποίος αφενός είναι και ο ίδιος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα λαμπρή πορεία στον χώρο του αθλητισμού, έχοντας διακριθεί και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, ενώ έχει τιμηθεί και με το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων.

Σχετικές ειδήσεις