ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης
Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μία μόλις ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

«Πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Χθες πρέπει να γίνουν εκλογές, καθώς πρόκειται αποδεδειγμένα για την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της χώρας τουλάχιστον στη μεταπολίτευση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε σημερινή του (02/11) συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να φέρνει μέτρα και μετά να τα παίρνει πίσω μετά από λίγο καιρό, τακτική που οδηγεί τη χώρα σε μια αέναη κατάσταση ακυβερνησίας και αφήνει την οικονομία πίσω.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε επίσης ότι αν νικήσει η ΝΔ στις εκλογές, ο ίδιος δεν θα αφήσει τη θέση του περιφερειάρχη για έναν ενδεχόμενο υπουργικό θώκο.

Τέλος, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, είναι απόλυτα εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο, σε αντίθεση με αυτά που υποσχόταν προεκλογικά ο κ.Τσίπρας.

Σχετικές ειδήσεις