ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι

Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ετοιμάζεται εντός ολίγου να πατήσει το... κουμπί του ανασχηματισμού και όπως είναι λογικό κι επόμενο ορισμένα από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το νυν Υπουργικό Συμβούλιο θα βρεθούν οριστικά εκτός κυβέρνησης.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται να ανήκουν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Newsbomb.gr, αρκετά πρόσωπα, ένας από τους οποίους είναι και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Πάνος Σκουρλέτης.

Ήδη από χθες, Πέμπτη (03/11/2016) ο κ. Σκουρλέτης «επικύρωσε» με τη στάση του το αντάρτικό του ενάντια στην παραχώρηση του 17% της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώ ο ίδιος εμφανίζεται εδώ και καιρό ιδιαίτερα ενοχλημένος από την πρόθεση του κ. Τσίπρα να αποσπάσει το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας από το υπουργείου Περιβάλλοντος – κάτι που, άλλωστε, φάνηκε και από τα Προεδρικά Διατάγματα για τις αλλαγές των υπουργείων.

Παράλληλα, ο ίδιος «μπλόκαρε» χθες επένδυση στις Σκουριές, αποθαρρύνοντας τον Καναδό επιχειρηματία.

Την ίδια στιγμή, προς την «έξοδο κινδύνου» της κυβέρνησης φαίνεται πως βαίνουν τόσο ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος όσο και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Τέλος, εκτός κυβέρνησης φαίνεται πως θα μείνουν και οι υπουργοί Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς και Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΣΤΟ NEWSBOMB.GR ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Σχετικές ειδήσεις