ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του

Γεωργιάδης: Ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης κατέκρινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από την Κέρκυρα, , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά «πως τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώθηκαν με ελάχιστες αλλαγές», ενώ υποστήριξε πως «ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του».

«Ο χθεσινός ανασχηματισμός επιβεβαίωσε όλες τις φοβίες τις Νέας Δημοκρατίας. Τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώθηκαν με ελάχιστες αλλαγές, αυξήθηκαν οι αρμοδιότητες των λειτουργιών των υπουργών και των αναπληρωτών υπουργών , ακριβώς για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του και να μπορέσει να διαχειριστεί τον όποιο πολιτικό χρόνο τού απομένει με τις μικρότερες δυνατές εσωκομματικές εντάσεις. Όμως το υπουργικό σχήμα το οποίο επέλεξε δεν είναι λειτουργικό και δεν αναμένεται να μπορέσει κάνει τίποτε ουσιαστικό για την ελληνική οικονομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, ενώ για ακόμη μία φορά διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές.

«Χρειαζόμαστε μια στιβαρή ηγεσία και σήμερα στιβαρή ηγεσία δεν έχουμε, γι' αυτό ζητάμε εκλογές, όχι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στην εξουσία», αλλά γιατί η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο, σημείωσε και προσέθεσε: «Ζητάμε εκλογές γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η παραμονή της παρούσης κυβέρνησης στην εξουσία, βλάπτει σοβαρά τη χώρα, μειώνει εξαιρετικά τις πιθανότητες μας να βγούμε εντός χρονοδιαγράμματος στις αγορές και να αποφύγουμε ένα ενδεχόμενο τέταρτο μνημόνιο ή ακόμη χειρότερα και τη δραχμή».

Σχετικές ειδήσεις