ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος πρόεδρος ΗΠΑ - Λεβέντης: Αναμένουμε από τον Τραμπ να συνταχθεί με τα δίκαια αιτήματά μας

Νέος πρόεδρος ΗΠΑ - Λεβέντης: Αναμένουμε από τον Τραμπ να συνταχθεί με τα δίκαια αιτήματά μας

Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα: Συγχαρητήρια Λεβέντη σε Τραμπ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε σήμερα, Τετάρτη (09/11/2016) τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι «η συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ είναι ισχυρή».

«Ευχόμαστε ολόψυχα με την υπεύθυνη στάση σας να διαψεύσετε όσους παρουσίασαν στρεβλή και απρόβλεπτη την εικόνα σας καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο. Η Αμερική είναι μια μεγάλη χώρα που πρέπει να ακολουθήσει και να εγγυηθεί την εφαρμογή των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και την προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και στήριξης των αδυνάτων σε όλο τον κόσμο», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Λεβέντης.

«Η συνεργασία Ελλάδας -ΗΠΑ είναι ισχυρή. Αναμένουμε από τον πρόεδρο Τραμπ να συνταχθεί με τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας στα εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής γιατί στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονίας. Την καλούμε επίσης να στηρίξει την Ελλάδα στην προσέλκυση επενδύσεων. Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι γνωστή: η Ελλάδα δεν ζητά χρήματα αλλά ευκαιρίες για ανάπτυξη», κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Σχετικές ειδήσεις