ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ομπάμα έγραψε μόνος του την ομιλία για το «Σταύρος Νιάρχος» - Έγραφε και έσβηνε για εβδομάδες

Ο Ομπάμα έγραψε μόνος του την ομιλία για το «Σταύρος Νιάρχος» - Έγραφε και έσβηνε για εβδομάδες

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα: Τεράστια σημασία στην τελευταία του ομιλία σε Ευρωπαϊκό έδαφος ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, φαίνεται πως έχει δώσει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτό απορρέει ως συμπέρασμα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε αυτή την ομιλία και όχι κάποιος από τους δεκάδες συμβούλους του και βοηθούς του και όχι μόνο αυτό… την έγραφε και την έσβηνε για βδομάδες!

Αυτό αποκάλυψε σύμφωνα με το «Βήμα», κατά το χθεσινό επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αμερικανίδα διπλωμάτης, ο Ομπάμα έχει γράψει μόνος του τη συγκεκριμένη ομιλία που θα εκφωνήσει χωρίς τη βοήθεια λογογράφων.

Η ίδια μάλιστα εκτίμησε πως θα είναι... τέλεια και πως για να μπορέσει ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος να συμπεριλάβει και να περάσει τα μηνύματα που έστειλε, έγραφε κι έσβηνε εδώ και εβδομάδες! «Θα είναι μια ιστορική ομιλία», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Αμρικανό Πρόεδρος θα μιλήσει στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τις αξίες και στα ιδεώδη που συνδέουν ΗΠΑ και Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικές ειδήσεις