ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κατερίνα Παπακώστα στο Newsbomb.gr: Δύο χρόνια με τον Τσίπρα, χορεύουμε τους χορούς του Ζαλόγγου!»

Η Κατερίνα Παπακώστα στο Newsbomb.gr: Δύο χρόνια με τον Τσίπρα, χορεύουμε τους χορούς του Ζαλόγγου!»

Παραδέχεται χωρίς φόβο και πάθος, όλα τα λάθη που έκανε η παράταξή της κατά τις περιόδους της διακυβέρνησής της. Ωστόσο, θεωρεί ότι πλέον η Νέα Δημοκρατία στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει βρει τον «πρακτικό και ρεαλιστή» ηγέτη της, ο οποίος μπορεί να την οδηγήσει στη μεγάλη νίκη!

Η βουλευτής της ΝΔ μας εξηγεί τους λόγους που δεν θα πάει σύντομα η χώρα σε εκλογές, εκφράζει την ανησυχία της για το κλείσιμο της αξιολόγησης και μας απαντά γιατί πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα «κυβερνήσει σωστά!»

Συνέντευξη στην Αμέλια Αναστασάκη

25 KOINH

Δυναμική γυναίκα, μητέρα, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, αλλά πάνω από όλα Ελληνίδα πολίτης που επιθυμεί, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr, «να επανέλθουν τα πράγματα στη χώρα μας στην κανονικότητά τους». Δεν χαρακτηρίζει «Μεσσία» τον αρχηγό του κόμματός της, όμως πιστεύει ότι «μόνο εκείνος μπορεί να φέρει την επιδιωκόμενη ανάπτυξη με τις λιγότερες συνέπειες». Μάλιστα, δεν παραλείπει να τονίσει ότι «η κυβέρνηση του Τσίπρα έφερε μόνο δεινά...»

Για την Κατερίνα Παπακώστα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, δημιουργώντάς του μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονταν πουθενά, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας... περπατά με γυάλινα πόδια!»

Η βουλευτής της ΝΔ, δεν πιστεύει ότι θα έχουμε σύντομα εκλογές, γιατί ο «πρωθυπουργός δεν αφήνει την καρέκλα του!»

Πολύ σημαντική θεωρεί την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και η κ. Παπακώστα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «αναμένει το κλείσιμό της, αφού οι δανειστές μας το χρωστάνε!»

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, η Κατερίνα Παπακώστα ούτε «κρύβει τα λόγια της», ούτε διστάζει να παραδεχτεί ότι η χώρα μας είναι σε μία άσχημη τροχιά, από την οποία δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει! Χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πρακτικό και ρεαλιστή», όχι όμως «Μεσσία».

Η Κατερίνα Παπακώστα διετέλεσε υφυπουργός Υγείας, ενώ ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις κοινωνικές δομές. Τι απαντά στην κάμερα του Newsbomb.gr για την τεράστια μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, και με ποιο σχέδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται να βοηθήσει τον φτωχό κόσμο που σήμερα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τα φάρμακά του;

Σχετικές ειδήσεις