ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει ο Ρήγας του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα

Επιμένει ο Ρήγας του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα

Ειδήσεις | Παναγιώτης Ρήγας: Ο γραμματέας τουΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, υποστήριξε σήμερα, Τρίτη (03/01/2016) ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει στη λήψη νέων μέτρων, παρά τις πιέσεις που ασκούνται, ενώ εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Ιανουάριο του 2017.

«Αν συνεχιστεί η σκληρή στάση για μέτρα σημαίνει ότι υπάρχει υπονόμευση της κυβέρνησης εκ μέρους των δανειστών», είπε ο κ. Ρήγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπάρχει ζήτημα με τα πλεονάσματα του 3,5%, επιμένοντας, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτή την αξιολόγηση.

Παράλληλα, ο κ. Ρήγας επέμεινε πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα του, δηλαδή το 2019, ενώ υπεραμύνθηκε των αλλαγών στο Ασφαλιστικό.

Ερωτηθείς, εξάλλου, για την επιβολή εισφορών σε αγρότες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «για την πλειονότητα θα μειωθούν οι εισφορές».

«Δεν θέλουμε να επανέλθει το παλιό σύστημα του παρασιτικού καπιταλισμού που υπήρχε στην Ελλάδα», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Ρήγας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικές ειδήσεις