ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για Εξάρχεια: Αν ήταν τόσο απλό, γιατί η ΝΔ δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια;

Τόσκας για Εξάρχεια: Αν ήταν τόσο απλό, γιατί η ΝΔ δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια;

Ειδήσεις | Νίκος Τόσκας: Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις αιτιάσεις τις αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των Εξαρχείων, εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη (12/01/2017) ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κάνοντας λόγο για «επιπόλαιη προσέγγιση».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τόσκας, διερωτήθηκε «γιατί η ΝΔ δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια, εάν ήταν τόσο απλό;» και υποστήριξε ότι «υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας».

Ειδικότερα, ο κ. Τόσκας είπε ότι, με την εξάρθρωση της σπείρας ναρκωτικών στη δυτική Αττική, μειώθηκε σημαντικά η εγκληματικότητα ενώ σημείωσε ότι για πρώτη φορά γίνονται περιπολίες με θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να είναι αποτελεσματικότερη και ασφαλής η αστυνόμευση.

Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων, για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, ο ίδιος ανέφερε ότι πρόκειται για επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ πρόσθεσε ότι στη χώρα δεν υπάρχει, όπως αλλού στην Ευρώπη, «νεοτρομοκρατία». «Είναι ουρές, τα τελευταία φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σχετικές ειδήσεις