ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δημοσκόπηση: Καταποντίζεται η κυβέρνηση – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση: Καταποντίζεται η κυβέρνηση – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ

Ειδήσεις | Δημοσκόπηση: Σταθερό και μάλιστα διψήφιο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίαςπου δόθηκε την Πέμπτη (19/01/2017) στη δημοσιότητα, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 30,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 16,5%, δηλαδή μια διαφορά συνολικά 14 ποσοστιαίων μονάδων.

PROTHESI PSIFOU

Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη δύναμη με ποσοστό 7,5%, ενώ ακολουθούν με ποσοστό 6,5% Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ αντίστοιχα.

Στο 2,5% καταγράφονται η Ένωση Κεντρώων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και η Πλεύση Ελευθερίας, ενώ σε αποσύνθεση μοιάζει το Ποτάμι, που καταγράφει μόλις 2%. Η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται ακόμη πιο χαμηλά στο 1%.

Στην παράσταση νίκης η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διαφορά 59,5%, με το 71% των ερωτώμενων να πιστεύει ότι πρώτη θα αναδειχθεί η ΝΔ έναντι 11,5% του ΣΥΡΙΖΑ, 2,5% άλλο κόμμα και 15% δηλώνει δεν ξέρω δεν απαντώ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με το 33,5% είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 20% ο Αλέξης Τσίπρας, 44% κανένας και 2,5% λένε Δεν Ξέρω / Δεν Απαντώ.

PARASTASI NIKHS

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις δημοσκοπήσεις