ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος κατά ΝΔ: Με συκοφαντίες προσπαθούν να επαναφέρουν ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα

Τζανακόπουλος κατά ΝΔ: Με συκοφαντίες προσπαθούν να επαναφέρουν ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα

Ειδήσεις | Δημήτρης Τζανακόπουλος: Σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Τρίτη (07/02/2017) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κάνοντας λόγο για «ακραία, ασυνάρτητη αντιπολιτευτική τακτική, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο ακροδεξιός κος Γεωργιάδης».

«Μια τακτική συκοφαντιών, ψευδών και χυδαιολογίας, που συμπαρασύρει δυστυχώς σχεδόν το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της ασυναρτησίας αλλά και του πολιτικού τους μίσους αποτέλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος χτες για δεύτερη φορά, επανέλαβε ότι δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά να πέσει ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί ακόμη και την καταστροφή της χώρας αρκεί αυτό να οδηγήσει στην παλινόρθωση της ΝΔ και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος στην εξουσία».

Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές θα ολοκληρωθούν σύντομα και πως «και ο στόχος για ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θα επιτευχθεί».

Σχετικές ειδήσεις