ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκαλύπτει πότε πάμε σε εκλογές!

Βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκαλύπτει πότε πάμε σε εκλογές!

Για προσφυγή στις κάλπες αν δεν κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση, έκανε λόγο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης και μάλιστα αποκάλυψε και το χρόνο!

Όπως είπε σε δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ: «Αν είτε μετά τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση, τότε νομίζω μονόδρομος είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη δεδομένης της κατάστασης στην ευρωζώνη με το Brexit και την Ιταλία».

Είπε πάντως ότι οι εκλογές θα φέρουν αστάθεια.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ο κ. Σόιμπλε και όσοι ποδηγετούν τους λαούς των χωρών του Νότου αν θέλουν να διαλυθεί το ευρώ».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι είναι «παραμύθια τα περί επιμήκυνσης ή μείωσης του χρέους γιατί δεν έχουμε δει τίποτα» και μάλιστα χαρακτήρισε την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως «σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».

Για το Σκοπιανό επανέλαβε τη θέση που είχε πει σε σπουδαστές της Εθνικής Άμυνας: «Αν πιστεύουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη, στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία. Να θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας και να περιμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος».

Σχετικές ειδήσεις