ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής: «Καραμανλικός» ευκαιρίας ο Καμμένος

Κώστας Καραμανλής: «Καραμανλικός» ευκαιρίας ο Καμμένος

Ειδήσεις | Κώστας Καραμανλής: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε την Τετάρτη (08/03/2017) ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας «υποκριτική» τη στάση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες του ιδρυτή της γαλάζιας παράταξης, «που έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό».

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

«Είναι Καραμανλικός ευκαιρίας και Καραμανλικός αλά κάρτ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών».

Επί της ουσίας, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα έγραψε την Τρίτη (07/03/2017) το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση και το επανέλαβε και στους «γαλάζιους» τομεάρχες ότι «για τον Πάνο Καμμένο δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Καμία γέφυρα επικοινωνίας μαζί του». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Επιπλέον, ο κ. Καραμανλής, επισήμανε ότι «οι συζητήσεις περί ομάδων στο κόμμα είναι καφενειακού επιπέδου», υπογραμμίζοντας, παράλληλα ότι «στη ΝΔ είμαστε όλοι ενωμένοι κατά της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης».

«Όσοι ανήκουμε στο κόμμα πιστεύουμε στο καταστατικό και στις αρχές του ιδρυτή του κόμματος», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως αβάσιμες της κατηγορίες που προσάπτουν στον πρώην πρωθυπουργό και συνονόματό του, Κώστα Καραμανλή, για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Καραμανλής είπε πως «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί κεφάλαιο για το κόμμα», αλλά σημείωσε: «Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε σοβαρές καταστάσεις πρέπει να τηρούμε σοβαρή στάση και να μετράμε τι λέμε και τι πράττουμε».

Σε ό,τι αφορά το Μνημόνιο, το χαρακτήρισε «ζουρλαμανδύα» και πρόσθεσε ότι η ΝΔ παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην ιδέα να παραμείνει η Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη κι ότι η Πειραιώς δεν πιστεύει στην Ευρώπη πολλών ταχυτήτων

«Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής», είπε - μεταξύ άλλων - ο κ. Καραμανλής.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις