ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο Γεωργιάδης για τα γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του και γιατί ζήτησε συγγνώμη

Τι απαντά ο Γεωργιάδης για τα γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του και γιατί ζήτησε συγγνώμη

Ειδήσεις | Άδωνις Γεωργιάδης: Μέσω ανάρτησης που έκανε το πρωί της Τετάρτης (15/03/2017) στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την επίθεση με γκαζάκια που έγινε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά.

«Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, με δεύτερο tweet που έκανε, ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο που βρίσκεται το βιβλιοπωλείο, στο οποίο είχε διακοπεί η κυκλοφορία.

«Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται πως το περιστατικό ξεκίνησε στις 02:20, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε ιστοσελίδα, λέγοντας ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στη Λεωφόρο Κηφισίας 263, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Αρχικά, η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας. Στον αρχικό έλεγχο βρέθηκε μία ύποπτη σακούλα σκουπιδιών έξω από το βιβλιοπωλείο ενώ και το Τ.Ε.Ε.Μ. (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) έκαναν έρευνα στο σημείο.

Η έκρηξη πράγματι σημειώθηκε, και λίγη ώρα αργότερα τα κλιμάκια του Τ.Ε.Ε.Μ. βρήκε τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, που είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

Τα ευρήματα από τον μηχανισμό απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το Τ.Ε.Ε.Μ. και μεταφέρθηκαν για περαιτέρω έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Λίγο αργότερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Σχετικές ειδήσεις