ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση στον Γεωργιάδη, αλλά δεν γλιτώνει από την κριτική

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση στον Γεωργιάδη, αλλά δεν γλιτώνει από την κριτική

Ειδήσεις | ΣΥΡΙΖΑ: Διφορούμενα είναι τα μηνύματα καταδίκης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/03/2017) στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου αναφέρεται σχετικά: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη».

Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας».

Παράλληλα, με ανάρτηση στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Παπαδημούλης υπογραμμίζει πως «τα γκαζάκια βλάπτουν τη δημοκρατία και όχι την άκρα δεξιά», σημειώνοντας πως «τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες».

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε ανάρτησή του στο twitter, αμέσως μετά την επίθεση, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ».

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σχετικές ειδήσεις